OnderwijsAdvies > Winkelen > HD Praktijkgids deel 1 Samenwerken
HD Praktijkgids deel 1 Samenwerken

Tijdens de samenwerking kunt u het natuurlijk nooit iedereen naar de zin maken. Vaak wordt ons gevraagd hoe in de praktijk rekening kan worden gehouden met al die verschillende communicatie- en relatiebehoeften. En hoe de verschillende kwaliteiten van dynamieken in samenwerkingsprocessen kunnen worden benut.

Praktijkgidsen Human Dynamics® zijn geschikt voor iedereen die één of meer trainingen Human Dynamics heeft gevolgd. Deze boekjes kunnen een hulpmiddel zijn om het geleerde vast te houden en te vertalen naar de eigen praktijk.

Betere samenwerking en meer begrip door Human Dynamics

Human Dynamics biedt informatie over de wijze van communiceren van mensen. Het gaat hierbij niet over het aanleren van communicatietechnieken, maar om het...

Meer informatie over Human Dynamics?

Human Dynamics biedt informatie over de wijze van communiceren van mensen. Resultaat: betere samenwerking door meer afstemming en onderling begrip.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de omvang van uw totale bestelling. Deze kosten worden bij het totaalbedrag van de bestelling opgeteld en vermeld op de factuur.