€ 7,50

Een extra set oefenmaterialen ter ondersteuning van de dyslexiebehandeling.

Een extra set steunkaarten met spellingsregels? 

Voor ouders

Word je kind bij OnderwijsAdvies behandeld voor dyslexie?

Dan krijgt je zoon of dochter tijdens de duur van de behandeling oefenmaterialen van de behandelaar. Deze oefenmaterialen worden ook wel steunkaarten met spellingsregels genoemd. Deze steunkaarten dienen ter ondersteuning en worden gebruik om letters, regels en spellingafspraken beter te onthouden en toe te passen.

Eenvoudig een losse set steunkaarten met spellingsregels bestellen

Soms vinden ouders het handig om gebruik te maken van een extra set steunkaarten. Je kunt ze daarom afzonderlijk bestellen, de prijs is € 7,50 per set. Betaling gaat via Ideal.

Je ontvangt de set steunkaarten van de dyslexiebehandelaar 

Na aankoop van de set steunkaarten met Ideal, ontvang je automatisch een mail met een factuur. Als je deze mail toont aan de behandelaar (via een print of via je smartphone of tablet), krijg je de set steunkaarten direct overhandigd.

Opsturen?

De kaarten zijn specifiek bedoeld voor kinderen die bij ons in behandeling zijn en worden door de behandelaar overhandigd. Mocht je ze toch opgestuurd willen hebben, stuur dan een mail naar verkoop@onderwijsadvies.nl. Je ontvangt dan een factuur voor de kaarten inclusief verzendkosten. 

Gerelateerde producten

Dyslexietasje met multomap
: € 12,50