€ 12,50

Werken met verschillen in de onderwijspraktijk. De manier waarop je naar kinderen kijkt en met ze werkt wordt sterk bepaald door wie je zelf bent en hoe jij zelf doet.

De leerkracht centraal, iedere docent kijkt anders

Dit is het 1e boek voor leraren/docenten uit de serie ‘Werken met verschillen in de onderwijspraktijk’. Dit boek geeft een Human Dynamics kader en voorbeelden voor het omgaan met verschillen in de klas.

De manier waarop je naar kinderen kijkt en met ze werkt wordt sterk bepaald door wie je zelf bent en hoe jij zelf doet. Die manier bepaalt vaak automatisch en onbewust hoe jij naar de wereld om je heen kijkt en dus ook hoe je naar kinderen kijkt. Sterker nog: het bepaalt vaak ook wat jij van ze vindt of wat je van ze verwacht.

Auteur: drs. Truus van Putten

Drs. Truus van Putten was in 1996 rechtstreeks betrokken bij de introductie, vertaling en bewerking van Human Dynamics in Nederland. Zij is de Representative voor Human Dynamics Internationaal in Nederland en is onder meer verantwoordelijk voor de opleiding van facilitators en voor borging van de kwaliteit van de gelicenseerde trainingen.