€ 99,95

Spelers leren af te stemmen op elkaars communicatie- en relatiebehoeften door het spelen van het HD TEAMspel.

Afstemmen op elkaars communicatie- en relatiebehoeften 

In het Human Dynamics TEAMspel leren spelers af te stemmen op elkaars communicatie- en relatiebehoeften. Het is een proces van vragen stellen en zoeken naar antwoorden, van matchen en stretchen.

De zoektocht is gericht op het vinden van antwoorden die zo goed mogelijk aansluiten bij de (centrering van de) persoon die je voor je hebt.

Die zoektocht maak je alleen door of samen met medespelers. Daarbij krijg je meteen feedback: of je je medespelers goed kent, of je antwoord goed is en of je je taalgebruik goed hebt afgestemd op de centrering van de ander.

Met het Human Dynamics TEAMspel leer je je teamgenoten pas echt goed kennen!

Voor wie is het HD Teamspel?

Iedereen die tenminste een basistraining Human Dynamics deel 1 heeft gevolgd. Voor deelnemers die nog niet (voldoende) bekend zijn met Human Dynamics raden wij het Dynamisch Complimentenspel of het Intervisiespel aan. 

Kosten

U kunt het spel spelen onder leiding van een gelicenceerde HD trainer, HD coach, HD practitioner of HD specialist tijdens een (opfris-) workshop of studiebijeenkomst.

  • Prijs workshop: € 500,- (exclusief reistijd).
  • Prijs studiebijeenkomst: in overleg.

Bent u zelf HD-practitioner, HD-coach of HD-specialist? Dan kunt u het spel aanschaffen voor € 99,95. Stuur een mail naar verkoop@onderwijsadvies.nl voorzien van een scan van uw certificaat. U krijgt het spel met factuur toegestuurd.

Lees meer over het HD TEAMspel.