€ 157,00

Met het webbased abonnement Surplus Signaal Digitaal worden de in gedetailleerdheid opklimmende vragenlijsten klaargezet en ingevuld. Op efficiënte wijze maakt u voor een onbeperkt aantal leerlingen Surplus-schetsen (signalering) en Surplus-tekeningen (diagnosticering).

Geschikt voor tablets en iPhones!

OnderwijsAdvies ontwikkelde de zogenaamde surplusladder om praktijkgericht inhoud te geven aan het signaleren en diagnosticeren van begaafde én intelligente kinderen voor leerlingen van groep 1 t/m 8.

Met het webbased abonnement Surplus Signaal Digitaal worden de in gedetailleerdheid opklimmende vragenlijsten klaargezet en ingevuld. Op efficiënte wijze maakt u voor een onbeperkt aantal leerlingen Surplus-schetsen (signalering) en Surplus-tekeningen (diagnosticering). Binnen het abonnement maakt u de keuze tussen surplusschetsen en -tekeningen voor groep 1-2 en voor groep 3-8.

Surplus Signaal Digitaal biedt ook informatie over de begeleiding van intelligente leerlingen

Het digitaal abonnement Surplus Signaal Digitaal geldt voor een jaar en kan vervolgens verlengd worden. Helpdesk is inbegrepen. Het abonnement biedt daarnaast informatie over de begeleiding van deze leerlingen. Het verdient aanbeveling om met het aangaan van het abonnement, ook de uitgave ‘Dolfijn excellent, waar praktijk en theorie samengaan’ aan te schaffen.

In de Dolfijn Excellent gids vindt u meer informatie

Voor een uitgebreide toelichting en verantwoording van het surplusmodel: zie de Dolfijn excellent gids. Op onze website vindt u een beknopte toelichting op het surplusmodel en de achterliggende visie.

 

 

Gerelateerde diensten

Materialen begaafde leerlingen

Materialen die breed en compact in te zetten zijn voor de (hoog)begaafde leerlingen op school of thu…

Lees meer