OnderwijsAdvies > ... > > Bijeenkomst 11 juni over behoud van personeel en dossiervorming, komt u ook?
Bijeenkomst 11 juni over behoud van personeel en dossiervorming, komt u ook?

Onze specialisten signaleren voor u de belangrijkste actualiteiten in het onderwijsrecht en personeelsbeleid.

OnderwijsAdvies en De Clercq nodigen u uit voor een bijeenkomst op:

11 juni 2019 van 10.00 tot 12.00 uur, met aansluitend lunch
bij OnderwijsAdvies, Van Beeckstraat 62 in Zoetermeer   

Uw personeel is samen met uw leerlingen het belangrijkste goed van uw school. Een ieder kent zo z’n ups en downs, zeker met de toenemende werkdruk. De Clercq Advocaten Notariaat en OnderwijsAdvies ondersteunen u graag bij het behoud van personeel en dossiervorming in goede en slechte tijden.

Behoud van personeel en dossiervorming Personeelsbeleid
in goede en slechte tijden

 

Solliciteren, beoordelen, motiveren en coaching

Wist u dat het behoud van personeel al in de sollicitatiefase begint? Met goed verwachtingsmanagement? Tijdens de bijeenkomst gaan wij hier op in. Daarnaast besteden we aandacht aan het nieuwe beoordelen. Ook komt de dossiervorming en coaching aan bod. Want in het onverhoopte geval dat een personeelslid niet voldoet, wilt u toch met zo min mogelijk tijd/energie en geld een oplossing vinden. De advocaten van De Clercq en coaches van OnderwijsAdvies hebben ruime ervaring met advisering over uw personeelsbeleid in goede tijden. En met alle mogelijke voorvallen van langdurige ziekte, onvoldoende functioneren en verstoorde arbeidsrelaties. Zij delen hun kennis en pragmatische aanpak graag met u.

Van harte welkom

U bent dinsdag 11 juni 2019 vanaf 9.45 uur van harte welkom om deel te nemen aan deze interactieve bijeenkomst. Om 10.00 uur starten we met het inhoudelijke deel. Aansluitend is er onder het genot van een lunch tot 12.30 uur tijd om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers of op informele wijze vragen stellen aan de advocaten van De Clercq of de deskundigen van OnderwijsAdvies.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor directeuren van PO, VO of MBO scholen en HR/stafmedewerkers van besturen. Als uw collega of zakenrelatie ook geïnteresseerd is in dit onderwerp, dan is hij of zij van harte welkom. Wilt u het ons laten weten wie u als introducé meeneemt? 

Wij kijken uit naar uw komst!

AANMELDEN

Deelname is kosteloos. MELD U AAN voor 4 juni a.s. via de website van De Clercq.

Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Na bevestiging van uw deelname rekenen we op uw komst.