OnderwijsAdvies > ... > > De Clercq Advocaten Notariaat en OnderwijsAdvies bundelen krachten

De Clercq en OnderwijsAdvies zijn een duurzame samenwerking aangegaan. Met deze samenwerking kunnen De Clercq en OnderwijsAdvies hun klanten nog beter van dienst zijn, doordat zij nu een totaalpakket van diensten aan kunnen bieden.

Ondertekening Declercq

Op de foto ondertekenen Renée Huijsmans (De Clercq Advocaten) en Ronald Karsdorp (OnderwijsAdvies) de samenwerkingsovereenkomst

OnderwijsAdvies en De Clercq Advocaten ondertekenen samenwerkingsovereenkomst
Om de dienstverlening verder uit te bouwen zijn OnderwijsAdvies en De Clercq Advocaten een samenwerking aangegaan. Van tijd tot tijd hebben klanten behoefte aan betrouwbaar juridisch advies. Het onderwijsteam van De Clercq Advocaten biedt hiertoe deskundige advocaten. Adviseurs van OnderwijsAdvies hebben op hun beurt de deskundigheid om medewerkers in onderwijs, opvoeding en zorg te trainen en adviseren om sterkere professionals te worden. 

Kennissessie 11 juni 2019
Heeft u vragen op het gebied van Onderwijsrecht? In de toekomst worden regelmatig gezamenlijke kennissessies georganiseerd. Zo staat voor 11 juni 2019 de eerste kennissessie gepland voor belangstellenden. (locatie en tijd volgen nog)
U kunt ook altijd contact opnemen met één van de specialisten!


Meer informatie over: 

De Clercq Advocaten
De specialisten Onderwijsrecht van De Clercq staan al jarenlang diverse onderwijswerkgevers juridisch bij. Zij zijn de vaste sparringpartner van onder andere universiteiten, hoger onderwijs, overkoepelende onderwijsstichtingen (PO en VO) en regionale opleidingscentra. Maar ook individuele onderwijswerknemers, medezeggenschapsraden, leerlingen/studenten en hun ouders weten de specialisten van De Clercq goed te vinden.

& OnderwijsAdvies
OnderwijsAdvies is een ondernemende en innovatieve organisatie die zich richt op klanten in het onderwijs, opvoeding en zorg. Adviseurs van OnderwijsAdvies hebben de deskundigheid om medewerkers te trainen en adviseren om sterkere professionals te worden. De adviseurs werken resultaatgericht, zijn experts op het eigen vakgebied, maar werken altijd vanuit een integrale visie.

Contactpersoon

Ronald Karsdorp

Adviesteammanager/ accountmanager