OnderwijsAdvies > ... > > Behoud van personeel en dossiervorming - 19 maart
Behoud van personeel en dossiervorming - 19 maart

Onze specialisten signaleren voor u de belangrijkste actualiteiten in het onderwijsrecht en personeelsbeleid.
BEHOUD VAN PERSONEEL EN DOSSIERVORMING IN GOEDE EN SLECHTE TIJDEN

OnderwijsAdvies en De Clercq nodigen u uit op:
19 maart 2019 van 10.00 tot 12.00 uur
aansluitend lunch

bij OnderwijsAdvies, Van Beeckstraat 62 in Zoetermeer 

Uw personeel is samen met uw leerlingen het belangrijkste goed van uw school. Een ieder kent zo z’n ups en downs, zeker met de toenemende werkdruk. De Clercq Advocaten Notariaat en OnderwijsAdvies ondersteunen u graag bij het behoud van personeel en dossiervorming in goede en slechte tijden.

Wist u dat het behoud van personeel al in de sollicitatiefase begint? Met goed verwachtingsmanagement? Tijdens de bijeenkomst gaan wij hier op in. Daarnaast besteden we aandacht aan het nieuwe beoordelen. Ook komt de dossiervorming en coaching aan bod. Want in het onverhoopte geval dat een personeelslid niet voldoet, wilt u toch met zo min mogelijk tijd/energie en geld een oplossing vinden. De advocaten van De Clercq en coaches van OnderwijsAdvies hebben ruime ervaring met advisering over uw personeelsbeleid in goede tijden. En met alle mogelijke voorvallen van langdurige ziekte, onvoldoende functioneren en verstoorde arbeidsrelaties. Zij delen hun kennis en pragmatische aanpak graag met u.

U bent dinsdag 19 maart 2019 vanaf 9.45 uur van harte welkom om deel te nemen aan deze interactieve bijeenkomst. Om 10.00 uur starten we met het inhoudelijke deel. Aansluitend is er onder het genot van een lunch tot 12.30 uur tijd om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers of op informele wijze vragen stellen aan de advocaten van De Clercq of de deskundigen van OnderwijsAdvies.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is bedoeld voor directeuren van PO, VO of MBO scholen en HR/stafmedewerkers van besturen. Als uw collega of zakenrelatie ook geïnteresseerd is in dit onderwerp, dan is hij of zij van harte welkom. Wilt u het ons laten weten wie u als introducé meeneemt?

Wij kijken uit naar uw komst!

AANMELDEN
Deelname is kosteloos. MELD U AAN voor 12 maart a.s. via de website van De Clercq (onderaan de pagina).
Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Na bevestiging van uw deelname rekenen we op uw komst.