OnderwijsAdvies > ... > > Opleiding Gedrag hoog gewaardeerd
Opleiding Gedrag hoog gewaardeerd

Onlangs sloot weer een groep deelnemers de Opleiding Gedrag succesvol af.

Opleiding Gedrag, onmisbaar voor iedere leraar!

Binnen passend onderwijs wordt een steeds groter beroep gedaan op leraren om goed in te spelen op de onderwijsbehoeften van leerlingen. Binnen de Opleiding Gedrag wordt een breed palet aan kennis en vaardigheden aangereikt, waarmee u goed kunt afstemmen op de onderwijsbehoeften op het gebied van gedrag in uw eigen klas.

De groep die onlangs de opleiding afrondde waardeerde deze gemiddeld met 4.7 punten (uit 5) en zou de opleiding zeker aanbevelen aan anderen.

'Door deze studie heb ik mij verder kunnen ontwikkelen tot een leerkracht met inzicht in de onderwijsbehoeften van leerlingen. Zeer inspirerend voor iedere leerkracht.' Leerkracht groep 1-3, RKBS de Regenboog in Delft.

De opleiding start weer op 3 april 2019. Klik hier voor meer informatie.