OnderwijsAdvies > ... > > Wij zien u graag op het AVS congres - 15 maart
Wij zien u graag op het AVS congres - 15 maart

Op 15 maart a.s. vindt ook dit jaar het AVS congres plaats voor schoolleiders in het NBC gebouw in Nieuwegein. De inschrijving is geopend. Wie zich aanmeldt vóór 1 februari, profiteert van een vroegboekkorting.

AVS-congres 2019

Als schoolleider ben je de spin in het web. Je vervult een sleutelpositie tussen de werkvloer en het bestuur, tussen uitvoering en beleid, tussen binnen- en buitenwereld. Je richt je voelsprieten op je team, leerlingen, ouders, organisatie en maatschappij. Daarvoor is (4D-)leiderschap essentieel. Leiderschap in 4D, dat is de toekomst!

Leidinggeven in een dynamische omgeving, dat is de kern van het huidige leiderschap. Een visie hebben, samen vormgeven aan een school-/leergemeenschap, opbouwen en in stand houden van netwerken en continu veranderen en aanpassen. Dat zijn de kenmerken van 4D-leiders. Ben jij ook klaar voor het 4D-leiderschap?

De (plenaire) sessie en workshops zijn onderverdeeld in de 4D-thema’s: duidelijk, dichtbij, delend en dynamisch leiderschap. Elk thema beschikt over een grotere plenaire sessie (met toonaangevende sprekers als Jeroen Driessen, Arnold Jonk, Antoon Sturkenboom en Zachary Walker), met daarnaast workshops en sessies.

Bekijk hier de dagindeling.

OnderwijsAdvies ontmoet u graag op de informatiemarkt! STAND 8

U kunt bij onze stand terecht met vragen over:

  • Gepersonaliseerd leren en eigenaarschap: doe mee aan ons onderzoek en ontvang als eerste het model Gepersonaliseerd leren! 
  • oA Interim
  • Leren zichtbaar maken
  • Formatief assessment
  • Etc.
TOT ZIENS OP 15 MAART!

Meer informatie: