OnderwijsAdvies > ... > > Op zoek naar vervanging of ondersteuning van een manager?
Op zoek naar vervanging of ondersteuning van een manager?

Heeft u al kennisgemaakt met oA Interim? Voor zowel acute als geplande vervanging van managers en directeuren, hebben wij de juiste mensen in huis. Een interimmanager die past bij uw school, uw situatie en uw team!

Ervaring die past

OnderwijsAdvies heeft ervaren interimmanagers, die op veel fronten kunnen worden ingezet. Of het nu gaat om:

  • tijdelijke waarneming
  • het oplossen van een crisis
  • of het doorvoeren van een (ingrijpende) verandering in de cultuur of structuur

wij hebben de juiste manager voor uw situatie!

Experts

De uitvoering vindt plaats door een team van slagvaardige en flexibele mensen. Onze Interim-managers zijn expert in hun rol van directeur én adviseur. Deze 2 rollen worden in combinatie effectief en efficiënt ingezet. Uiteraard toegespitst op wat de eigenheid van de situatie en het proces vereist.

Uit de praktijk: 
"Doorgaan om de kwaliteit van de school verder te ontwikkeling"

Leonoor Sleijse is interim-directeur op SBO De Vlieger in Leiden: 

“Als interimmer moet je snel kunnen analyseren, schakelen en een plan van aanpak kunnen maken. Vooral goed naar mensen kunnen luisteren en kijken wat nodig is om uiteindelijk de professionaliteit te versterken. De teamleden hier (op de Vlieger) functioneren prima en worden al in hun kracht gezet. Als interim-directeur kan ik daar ook weer van leren. 

Toch hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het optimaliseren van de ontwikkeling van deze school. Helpen bij de verdere stappen die de school maakt en bij het borgen van de kwaliteit.

Meer over Leonoor en haar interim-werkzaamheden op de Vlieger leest u in het oA Magazine dat begin 2019 naar de scholen wordt toegestuurd.

Voor de invulling van interim-managementfuncties werken wij samen met Van Zandwijk Advies, al jaren succesvol op de markt van het tijdelijk managen en adviseren van schoolorganisaties.

Meer informatie?

Download de brochure en/of neem contact op met Robert Pastoor.