OnderwijsAdvies > ... > > Locatie Leiden is verhuisd op 18 december!

Locatie Leiden is verhuisd naar de Pompoenweg 3 in Leiden. Wat is er veranderd voor u?

Lorentzkade 15a sluit haar deuren
Op maandag 17 december 2018 heeft het pand van OnderwijsAdvies aan de Lorentzkade 15a in Leiden haar deuren gesloten. Een aantal adviseurs is die verhuisd naar onze locaties in Zoetermeer en Hoofddorp. Een ander deel is in Leiden gebleven want..  

Lees het nieuwbericht geplaatst in december 2018:

.. een behandellocatie in Leiden blijft!
In Leiden blijft een behandellocatie aanwezig: leerlingen die een onderzoek, een dyslexie- of gedragsbehandeling krijgen zijn vanaf 18 december van harte welkom op de nieuwe behandellocatie aan de Pompoenweg 3, 2321 DK Leiden (op 3 minuten rijden - met de auto - vanaf het huidige pand aan de Lorentzkade 15a).

Pompoenweg 3 Links Pompoenweg 3
Afbeeldingde nieuwe behandellocatie in Leiden aan de Pompoenweg 3, 2321 DK Leiden (het meeste linkse gebouw op de foto's) 

Wat verandert er voor u?

Met het sluiten van het pand aan de Lorentzkade vervalt het postadres in Leiden. Vanaf 18 december verzoeken wij u daarom de post te sturen naar onze locatie in Zoetermeer: Van Beeckstraat 62, 2722 BC Zoetermeer. Telefonisch kunt u ons altijd bereiken via 079 329 56 00. 
Verder blijft alles hetzelfde; onze adviseurs staan ook na de verhuizing graag met raad en daad voor u klaar!  

Verhuizing Leiden, nogmaals de veranderingen op een rij:

Voor ouders/leerlingen:

  • Leerlingen en hun ouders verwelkomen wij graag vanaf 18 december aan de Pompoenweg 3, 2321 DK Leiden 
    Ook op deze locatie is voldoende parkeergelegenheid.

Voor scholen:

  • Post: Bent u gewend post naar de locatie in Leiden te verzenden? Dan mag u dat na 18 december 2018 naar onze locatie in Zoetermeer doen: Van Beeckstraat 62, 2722 BC Zoetermeer.
  • Telefoon: Wilt u telefonisch contact met ons opnemen? Bel het algemene nummer 079 329 56 00.
  • Onze adviseurs blijven hun eigen mailadressen en telefoonnummers behouden. Op onze website www.onderwijsadvies.nl vindt u altijd de actuele (contact)gegevens. 

NB: De dag voor de verhuizing, maandag 17 december, zijn de medewerkers op het kantoor in Leiden niet rechtstreeks bereikbaar. U kunt altijd ons altijd bereiken via 079 329 56 00.

Heeft u na het lezen van dit bericht vragen? Neem gerust contact op met uw adviseur of accountmanager.