OnderwijsAdvies > ... > > Review op het congres Leren zichtbaar maken
Review op het congres Leren zichtbaar maken

Op 8 en 9 november kwam professor John Hattie voor de 5e keer naar Nederland. Tijdens het congres konden deelnemers zowel kennismaken met de theorie van prof. John Hattie, maar ook voorbeelden krijgen van het toepassen, en verder verdiepen in zijn werk.

Weet wat jouw impact is

“Het maakt niet uit hóe je les geeft, maar weet wat jouw impact is op het leren van kinderen.”

Daarmee opende John Hattie het congres ‘Leren zichtbaar maken – het verhaal achter de cijfers’. Tijdens 2 inspirerende congresdagen - met creatieve interieurs als decor - werden de deelnemers ondergedompeld in de wereld van feedback, verwachtingen, groei en doelen nastreven.

Bekijk het congres in 13 hoogtepunten 

Afbeelding Review Leren Zichtbaar Maken Klein

Laat u helpen
Wilt u een trainer inschakelen? Neem contact op met één van onze Leren zichtbaar maken trainers.