OnderwijsAdvies > ... > > Onze locatie in Gouda 'verhuist'!

Binnenkort rijdt bij OnderwijsAdvies in Gouda de verhuiswagen voor! De inboedel en medewerkers worden deels verhuisd naar onze bestaande locatie in Zoetermeer en deels naar een 'nieuwe' behandellocatie in Gouda. Wat verandert er voor u?

Merendeel personeel naar Zoetermeer
Op maandag 18 juni 2018 sluit het pand van OnderwijsAdvies aan de Antwerpseweg 2 in Gouda haar deuren. Het merendeel van het personeel verhuist die dag naar ons bestaande pand in Zoetermeer. Niet iedereen gaat mee, want...

.. een behandellocatie in Gouda blijft!
In Gouda blijft een behandellocatie aanwezig: leerlingen die een onderzoek, een dyslexie- of gedragsbehandeling krijgen zijn vanaf 18 juni van harte welkom op de nieuwe behandellocatie aan de Kampenringweg 45D - 2803 PE Gouda (op 5 minuten rijden - met de auto - vanaf het huidige pand aan de Antwerpseweg 2).

Kampenringweg45dAfbeelding: de nieuwe behandellocatie in Gouda aan de Kampenringweg 45D, 2803 PE Gouda 

Wat verandert er voor u?
Met het sluiten van het pand vervalt het postadres in Gouda. Vanaf 18 juni verzoeken wij u daarom de post te sturen naar onze locatie in Zoetermeer: Van Beeckstraat 62, 2722 BC Zoetermeer. Telefonisch kunt u ons altijd bereiken via 079 329 56 00.
Verder blijft alles hetzelfde; onze adviseurs staan ook na de verhuizing graag met raad en daad voor u klaar!  

Verhuizing Gouda, nogmaals de veranderingen op een rij:

Voor ouders/leerlingen:

  • Leerlingen en hun ouders verwelkomen wij graag vanaf 18 juni aan de Kampenringweg 45D in Gouda! 
    Ook op deze locatie is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Voor scholen:

  • Post: Bent u gewend post naar de locatie in Gouda te verzenden? Dan mag u dat na 18 juni 2018 naar onze locatie in Zoetermeer doen: Van Beeckstraat 62, 2722 BC Zoetermeer.
  • Telefoon: Wilt u telefonisch contact met ons opnemen? Bel het algemene nummer 079 329 56 00.
  • Onze adviseurs blijven hun eigen mailadressen en telefoonnummers behouden. Op onze website www.onderwijsadvies.nl vindt u altijd de actuele (contact)gegevens. 

NB: De dag voor de verhuizing, vrijdag 15 juni, zijn de medewerkers op het kantoor in Gouda niet rechtstreeks bereikbaar. U kunt altijd ons altijd bereiken via 079 329 56 00.

Heeft u na het lezen van dit bericht vragen? Neem gerust contact op met uw adviseur of accountmanager. 

Tot ziens in Gouda of Zoetermeer of op één van de andere locaties!