OnderwijsAdvies > ... > > Sluit (nog) beter aan bij de belevingswereld van jonge kinderen!
Sluit (nog) beter aan bij de belevingswereld van jonge kinderen!

Bent u leraar in groep 1, 2 of 3? OnderwijsAdvies heeft meerdere opleidingen die u helpen het onderwijs aan jonge kinderen (nog) beter af te stemmen op hun belevingswereld.

Leraar zijn in de groepen 1 en 2 vraagt om specifieke vaardigheden!
Tijdens onze Opleidingen Jonge Kind zijn wij volop bezig leraren in groep 1,2(en3) kennis te laten maken met de rijke verworvenheden van het kleuteronderwijs vanuit de KLOS.

Onze onderwijsadviseurs Jonge Kind, waarvan een aantal oud KLOS-sers met een schat aan praktijkervaring, hebben de Intensieve training Specialist het Jong Kind ontwikkeld en starten in september voor het 6e jaar weer met nieuwe groepen.  
Met passie en vanuit een missie: kleuters hebben leraren nodig met specifieke vaardigheden die aansluiten bij een magische belevingswereld in 'een wereld die nog van alles kan blijken te zijn' (Langeveld:-). Spel is hierbij de grote kracht en de motor van ontwikkeling.

Van Alles Blijken Te Zijn

Betekenisvol en uitdagend onderwijs
Leerkrachtvaardigheden als observeren, ontwikkeling kennen en herkennen, begeleiden, stimuleren en inspireren zijn essentieel. Evenals beredeneerd aanbod vanuit de doelen van nu kunnen verpakken in spel- en onderzoeksactiviteiten, maar ook in het juist inrichten van de speelleeromgeving: die dient immers al als methode:-):
Betekenisvol, uitdagend en sfeervol: daar ontwikkelen en leren kleuters door.

Onze opleidingen verschillen qua duur en inhoud. Heeft u belangstelling? Of kent u mensen die interesse hebben in één van deze opleidingen in de regio Noord- of Zuid Holland? Attendeer hen op onze opleidingsmogelijkheden.

 
Meer informatie over onze opleidingen:

Lees ook het artikel: Goed leren lezen begint bij vrijuit kleuteren (Parool 7 mei 2018)