OnderwijsAdvies > ... > > oA Interim, voor snelle en accurate oplossingen
oA Interim, voor snelle en accurate oplossingen

Voor zowel acute als geplande vervanging van IB-ers en managers/directeuren, hebben wij de juiste mensen in huis. Afhankelijk van uw vraag, en uiteraard in overleg met u, gaan we op zoek naar het type IB-er of leidinggevende dat bij uw school, uw situatie en uw team past: de juiste match!

IB-ers
Of het nu gaat om tijdelijke waarneming, het analyseren van en adviseren over de leerlingondersteuning/zorgstructuur of het doorvoeren van een (ingrijpende) verandering in de (leerlingondersteuning/zorg )cultuur, bij ons is uw zorg in goede handen.
Onze adviseurs hebben ervaring als interim IB-er, voldoen aan de beroepsstandaard IB en hebben bovendien kennis van onder meer Systemisch Transitie Management, Leren zichtbaar maken en OHGW.
Onze interim IB-ers kunnen ook als coach optreden voor uw huidige IB-er en/of directeur. Een aantal heeft ruime ervaring op het gebied van verandermanagement en is in te zetten bij zwaardere, strategische trajecten.

Directeuren/managers
Onze interim-managers zijn expert in hun rol van directeur en adviseur. Wij hebben uitgebreide ervaring en expertise op managementadvies en interim-management in het primair onderwijs.
De uitvoering vindt plaats door een team van slagvaardige en flexibele mensen. Onze interim-managers zijn expert in hun rol van directeur én adviseur. Deze 2 rollen worden in combinatie effectief en efficiënt ingezet. Uiteraard toegespitst op wat de eigenheid van de situatie en het proces vereist.
OnderwijsAdvies werkt samen met Van Zandwijk Advies voor interim management opdrachten.

Meer informatie?

Contactpersoon

Robert Pastoor

Accountmanager/ onderwijsadviseur

Contactpersoon

Ronald Karsdorp

Adviesteammanager/ accountmanager