OnderwijsAdvies > ... > > Live event over school en chronisch ziek zijn - 28 maart
Live event over school en chronisch ziek zijn - 28 maart

Op 28 maart van 16.00 tot 16.30 uur is er een live event over naar school gaan met een chronische aandoening. Het duurt ongeveer 30 minuten.

Praat mee over wat jij belangrijk vindt!

  • Wat kan school voor je doen om lessen te blijven volgen?
  • Hoe blijf je op de hoogte van alle weetjes en roddels op school?
  • Wat werkt goed voor jou?

Doe mee! Chat met andere jongeren tijdens het event. Reageer op vragen die worden gesteld. En kijk naar korte video’s van jongeren over wat zij belangrijk vinden op school. We zijn benieuwd naar wat jij vindt.

Aanmelden
Er kunnen 100 jongeren met en zonder chronische aandoening meedoen. Je kan je makkelijk aanmelden via onderwijs-dat-past.nl. Een hele nieuwe website met videoverhalen van 5 kanjers van jongeren met een chronische aandoening. Echte doorzetters. Je vindt er verder informatie over 4 thema’s: leer kunnen, leren, vrienden, toekomst. En je kan er ook jouw verhaal delen op de 'onderwijs dat past! community'.

Vragen?
Heb je vragen? Bel of mail ons: Astrid Zwarts/ 070 – 3154105  of Denis Koets/ 070 – 31 54 102.