OnderwijsAdvies > ... > > Breng uw onderwijs aan jonge kinderen op een hoger niveau!

Intensieve Opl Spec HJK 4 Small Het brein van kinderen in de onderbouw is volop in ontwikkeling. Jonge kinderen doen elke dag ontdekkingen en leren razendsnel. Als ze tenminste op de juiste wijze worden gestimuleerd...

Bent u kortere of langere tijd werkzaam in de groep 1-2/3? En wilt u meer kennis en vaardigheden waarmee u de individuele ontwikkeling van iedere kleuter kunt stimuleren?

Bij OnderwijsAdvies kunt u terecht als u dieper wilt ingaan op de belangrijkste aspecten van het werken met jonge kinderen in de groepen 1-2. 

U kunt kiezen uit 2 opleidingen, beide starten dit najaar! 

De opleiding Jonge Kind Specialist - Post HBO - start 17 sep 2018
Met de opleiding Jonge Kind Specialist onderbouw vergroot u uw kennis en uw vaardigheden voor het onderwijs aan jonge kinderen. Zo brengt u uw onderwijs naar een hoger niveau. De opleiding is praktijkgericht met een gefundeerde theoretische onderbouwing. Werken in leerteams maakt deel uit van de opleiding.
De opleiding wordt gegeven in samenwerking met Driestar hogeschool.

De intensieve training Specialist Het Jonge Kind - start 27 sep 2018
Deze training bestaat uit 12 modules van 4 uur. Tijdens deze training is volop aandacht voor specifieke achtergrondinformatie, kennis en leerkrachtvaardigheden en actuele ontwikkelingen binnen het onderwijs/VVE. 
Een ideale training als u op zoek bent naar praktische basisinformatie voor uw persoonlijke ontwikkeling! 

  • LEES MEER over de opleiding
  • LEES wat anderen over de opleiding zeiden

 
Interesse?

Daarnaast bieden we ook eendaagsen en korte cursussen, niet alleen voor leraren maar ook voor directies en onderwijsassistenten. Bekijk ons aanbod.
Neem voor meer informatie contact op met Ellen Versteeg of Norma Wilner

 

Contactpersoon

Norma Wilner

Norma Wilner

Onderwijsadviseur