OnderwijsAdvies > ... > > Laatste kans op subsidie voor TINK!
Laatste kans op subsidie voor TINK!

Uw laatste kans op subsidie voor TINK! Het vierde en laatste aanvraagtijdvak van de subsidieregeling versterking taal- en interactievaardigheden start op dinsdag 2 januari 2018 tot en met maandag 30 april 2018.
Aanvragen van subsidie voor TINK kan via de website van Uitvoering van Beleid (per 1 januari 2018 de nieuwe naam van het Agentschap van SZW). Als het subsidieplafond eerder bereikt wordt, sluit de aanvraagmogelijkheid. Wacht dus niet tot het laatste moment!

Wat houdt de subsidie TINK in?
Peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, BSO en gastouderbureaus krijgen, door gebruik te maken van deze subsidie, een vergoeding van 100% voor de training TINK. Met deze training worden de interactievaardigheden van de medewerkers versterkt. 
De gelicenceerde trainers van OnderwijsAdvies mogen de training TINK geven!  

Wilt u advies of meer informatie?
Neem contact op met één van onze gelicenceerde trainers van OnderwijsAdvies: Inge van Brugge, Ellen Versteeg of Carola Straathof. Zij kunnen u ook ondersteunen bij het aanvragen van de subsidie.

Subsidie Taal- en interactievaardigheden, de belangrijkste punten op een rij:

  • de subsidie is bedoeld voor pedagogisch medewerkers op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, BSO en gastouderbureaus.
  • ook voor Vversterk-getrainde medewerkers mag subsidie worden aangevraagd
  • de medewerkers van OnderwijsAdvies zijn getraind door Sardes en kunnen de training TINK op uw instelling of bureau verzorgen.

Contactpersoon

Carola Straathof-Oosterveer

Onderwijsadviseur/ psycholoog