OnderwijsAdvies > ... > > Kwink zet de kracht van de groep in tegen pesten
Kwink zet de kracht van de groep in tegen pesten

Kwink is een online methode voor sociaal-emotioneel leren (SEL). Inclusief burgerschap, sociale integratie en mediawijsheid.

Kwink biedt een doordacht SEL-programma, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Praktisch, leuk en altijd actueel. Gericht op preventie (van bijvoorbeeld pesten op school) en de kracht van een veilige groep. Onder andere vanuit de principes van Positive Behaviour Support (PBS).

Kwink zet de kracht van de groep in tegen pesten.
Een sterke, sociaal veilige groep voorkomt pesten. In zo’n groep spreken kinderen elkaar op een positieve manier aan op hun gedrag. Kwink leert kinderen hoe dat moet. Met een structureel, goed doordacht programma dat meetbaar is in de SCOL en in ZIEN! en daarmee al aan een belangrijke eis van de Inspectie van het Onderwijs voldoet.

Maak nu kennis met Kwink! 

  • Lees meer over Kwink op onze website en de erkenning door het Nederland Jeugd Instituut, inclusief verantwoording (juli 2017)

BEKIJK HIER HET FILMPJE

Vragen? Neem contact op met Annet van Eck.