OnderwijsAdvies > ... > > Studiedag over 21e eeuwse vaardigheden
Studiedag over 21e eeuwse vaardigheden

Hoe bereidt u uw leerlingen voor op de toekomst? Door kennis te nemen van 21e eeuwse vaardigheden en daarmee aan de slag te gaan!

Robottechneut? 4D designer?
We kunnen niet voorspellen welke beroepen er in 2032 zullen zijn. Maar we weten wel dat onze maatschappij door digitalisering en technologie continu verandert. Komt ons huidige onderwijs wel tegemoet aan wat kinderen in de toekomst nodig hebben?

Waar kunt u aan denken bij 21e eeuwse vaardigheden?
Het is mogelijk om leerlingen 21e eeuwse vaardigheden aan te leren zodat zij straks hun plek kunnen vinden in de huidige en toekomstige maatschappij. Denk daarbij aan vaardigheden als kritisch denken, communiceren, mediageletterdheid, samenwerken en creativiteit bijvoorbeeld. 

Professionalisering via een studiedag
Uit onderzoek van het SLO (2015) blijkt dat veel leraren wel bekend zijn met 21e eeuwse vaardigheden, maar vaak niet weten hoe ze deze vaardigheden kunnen aanleren. Ze hebben behoefte aan houvast, vooral in de vorm van professionalisering, lesmateriaal en goede praktijkvoorbeelden. OnderwijsAdvies helpt met een volledig verzorgde studiedag 21e eeuwse vaardigheden met blended learning!

Download een opzet van een studiedag - inclusief voorbeelden workshops - zoals OnderwijsAvies deze voor u/uw bestuur kan verzorgen. 
U kunt de studiedag blended learning aanbieden, door de deelnemers vooraf een e-module te laten volgen.

Meer informatie?
Wilt u uw leraren kennis laten nemen en aan de slag laten gaan met 21e eeuwse vaardigheden? Dat kan door het organiseren van een studiedag, geheel afgestemd op uw wensen. Wij helpen u daarbij graag, bijvoorbeeld met de keuze en uitvoering van workshops en eventueel e-modules, zoals 'De basis van de 21st Century Skills' of '21st Century Skills in de praktijk'*

Neem voor meer informatie contact met Greetje van Dijk, T: 0182 55 64 32 of Bert Boshoven, T: 079 329 56 96.

* E-modules bieden wij in samenwerking met onze partner Heutink. Lees meer over online leren.

Contactpersoon

Greetje van Dijk

Onderwijsadviseur