OnderwijsAdvies > Waarom OnderwijsAdvies?
Waarom OnderwijsAdvies?

OnderwijsAdvies is een ondernemende en innovatieve organisatie die zich richt op klanten in onderwijs, opvoeding en zorg. Bij OnderwijsAdvies werken ruim 250 mensen die zich dagelijks op professionele wijze en met passie inzetten voor onze klanten waarbij de optimale ontwikkeling van ieder kind centraal staat.

 

 

Kwaliteit

Wij leveren producten en diensten met een hoge toegevoegde waarde die zich hebben bewezen in de praktijk. Onze adviseurs werken resultaatgericht, zijn experts op eigen vakgebied, maar werken altijd vanuit een integrale visie.
Wij streven naar maximaal  rendement en blijvende effecten bij de klant. Betrokkenheid, samen leren & inspireren zijn daarbij randvoorwaarden. 

Toonaangevend en volgens de laatse inzichten

Met ‘Leren zichtbaar maken', ons Expertisecentrum voor begaafden, het ICT-integratiemodel, de OHGW cirkel en onze gespecialiseerde preventieve en curatieve zorg aan kinderen op het gebied van (ernstige) dyslexie en gedragsproblemen werken we toonaangevend en volgens de laatste ontwikkelingen en inzichten. Maar u kunt voor veel meer bij ons terecht.

Met de school, partnerorganisaties, de ouders én het kind 

OnderwijsAdvies werkt met de leerling centraal. Vaak vanuit de school, maar we zijn ook partner van bijvoorbeeld het CJG. We kijken naar wat de leerling nodig heeft om zich verder te ontwikkelen en hoe de school, de ouders, eventuele andere organisaties en wij daar bij kunnen helpen. 

We zijn voor onze werkprocessen ISO gecertificeerd en aangesloten bij Cedeo voor het klantwaarderingsonderzoek.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem contact op met uw accountmanager of mail ons via het contactformulier.