Wil je het hele team een rol geven in deze schoolontwikkeling? Volg dan deze training.

Training Leren Zichtbaar Maken | Voor leraren

Deze training volgt na deelname aan ‘Leren zichtbaar maken: de grondslag’ en ‘Bewijs in actie’. We gaan door op deze inhoud. Na in totaal 3 dagen training zijn leraren betrokken bij de uitvoering van het actieplan dat het verbeterteam heeft opgesteld. Centrale vragen hierbij zijn:

  • is het leren zichtbaar bij leerlingen op jullie school?
  • is er sprake van leerwinst?
  • boeken de leerlingen vooruitgang en hoe weet je dit?

Dag 1

Leraren/docenten krijgen de instrumenten en strategieën om deze essentiële vragen te beantwoorden, inclusief het berekenen van effectgroottes.
Ze ontwikkelen hun eigen impactcyclus om leren zichtbaar te maken en om dit vervolgens uit te voeren in hun klas (en school) tussen de eerste en tweede trainingsdag.

Dag 2 (na 2 tot 3 maanden)

Deelnemers gaan verder op de vraag: Bent u een geïnspireerde bevlogen leraar met impact? Heb ik een klaslokaal waarin leren zichtbaar wordt?
Op dag twee ligt het accent op strategieën en middelen om het onderwijs in uw klas te versterken en het leren zichtbaar te maken in uw groep.

Tijdens de training krijgen deelnemers praktische instrumenten en strategieën die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Leerkrachten ontwikkelen een eigen impactcyclus om leren zichtbaar te maken en om dit vervolgens uit te voeren in de klas. Ook krijgen deelnemers praktische tips om leren echt zichtbaar te maken in de klas.

Meer informatie op www.lerenzichtbaarmaken.nl

Delen

Offerte aanvragen