Leren zichtbaar maken: de grondslag’ is bedoeld voor leraren, intern begeleiders, coaches, schoolleiders en bestuurlijk medewerkers, die zich oriënteren op de mogelijke impact van ‘Leren Zichtbaar Maken’ en het programma Visible Learning Plus voor hun school of bestuur.

We staan stil bij de 5 sleutelideeën van Leren zichtbaar maken:

  • Wat is iemand die zichtbaar leert?
  • Wat is jouw impact als leraar op het leren van jouw leerlingen?
  • Hoe kun je inspirerend en motiverend lesgeven?
  • Hoe geef je effectieve feedback?
  • Wat maakt een school tot een plaats waar leren zichtbaar aanwezig is?

Je gaat na deze dag naar huis met enkele praktische instrumenten waarmee je in jouw praktijk verder aan de slag kunt gaan. Deze dag is zowel een kennismaking met het programma - je krijgt een antwoord op de vraag: is dit iets voor mijn school? -, als een uitstekende basis voor de verdere uitrol van dit programma en het betrekken van meer mensen binnen de school.

Resultaat

Je gaat na deze dag naar huis met praktische instrumenten waarmee je aan de slag kunt gaan. Deze dag is een kennismaking met het programma. Je krijgt een antwoord op de vraag ‘Is dit iets voor mijn school’? Ook is dit een uitstekende basis voor de verdere uitrol van dit programma en het betrekken van meer mensen binnen jouw school. Kijk voor meer informatie op www.lerenzichtbaarmaken.nl

Inschrijven

De volgende Grondslag vindt plaats op 19 november 2020 in Hoofddorp of online. Klik hier om in te schrijven. U kunt deze dag ook organiseren op uw locatie, met uw team of bestuur. Neem bij interesse contact op met één van de trainers: Marianne Zandman.

Delen

325,- p.p. inclusief werkmateriaal

Offerte aanvragen