Gratis aanbod verkeerseducatie in Vervoerregio Amsterdam.

Gratis verkeerseducatie voor scholen in Vervoerregio Amsterdam Zuid

Wij zijn partner van Verkeer & Meer; de opvolger van het Verkeerseducatiepunt van de Vervoerregio Amsterdam. Achter Verkeer & Meer staan ​​gedreven professionals. Samen met gemeenten, scholen en vele anderen werken we aan het verhogen van de verkeersveiligheid in onze regio.

Leskisten, gastlessen en begeleiding ten behoeve van veilig verkeer

Namens Verkeer & Meer biedt OnderwijsAdvies  gratis verkeerseducatie aan. Zo zijn er bijvoorbeeld zelfstandig uit te voeren projecten met behulp van leskisten (JONGleren in het Verkeer), gastlessen op het schoolplein door een verkeersleerkracht (Verkeerskunsten), een leskist met verkeersborden (Bokabox) en kun je kosteloos de materialen en begeleiding ontvangen bij de keuze van een nieuwe verkeersmethode, zoals Let’s Go! van Malmberg, Wijzer! Verkeer van Noordhoff of de VVN Verkeersmethode. 

Op het inschrijfformulier vind je het overzicht van ons verkeersaanbod voor de scholen in de Vervoerregio Amsterdam Zuid. OnderwijsAdvies biedt begeleiding aan bij de implementatie en de organisatie van al deze activiteiten. Aan deelname en begeleiding zijn voor je school veelal geen kosten verbonden. De kosten worden meestal vergoed door de Vervoerregio Amsterdam. 

Klik op Verkeer & Meer voor een overzicht van alle projecten en producten voor de verschillende leeftijdsgroepen. 

Voor wie 
Voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs die aan de slag willen met verkeerseducatie in de Vervoerregio Amsterdam Zuid (Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn, Duivendrecht en Diemen).

Delen

Manon De Joode 1 Okt17
Manon de Joode
  • Onderwijsadviseur
Hoofddorp / Zoetermeer

Informatie aanvragen