In samenwerking met de gemeente Maassluis verzorgt OnderwijsAdvies de coördinatie en uitvoering van het praktisch verkeersexamen.

Het praktisch verkeersexamen vindt plaats op 18 en 19 mei 2020 

In de downloads vind je een plattegrond van de examenroute en een PowerPoint. Deze PowerPoint kun je ter voorbereiding op het praktisch verkeersexamen in de klas gebruiken. De route staat hierin overzichtelijk op een plattegrond weergegeven en de route wordt tevens met behulp van foto’s en vragen behandeld. In de notitiepagina’s van de PowerPoint kun je de antwoorden op de vragen vinden.

Corona

In verband met het Coronavius hebben we (OnderwijsAdvies en de gemeente) besloten om het praktisch verkeersexamen, welke gepland staat op 18 en 19 mei, te verplaatsen naar september. Dit houdt in dat de leerlingen die nu in groep 7 zitten in september het praktisch verkeersexamen zullen gaan fietsen. Over de exacte data worden de scholen nog op de hoogte gebracht. De leerlingen die komend schooljaar in groep 7 zitten zullen het praktisch verkeersexamen gewoon rond mei gaan fietsen.

Voor een aantal groepen is de theorieles, waarvoor ze zich hadden aangemeld, komen te vervallen. Deze groepen worden nog benaderd zodra het bekend is wanneer de scholen weer open mogen gaan. We willen dan graag kijken of het mogelijk is een nieuwe datum voor de theorieles te prikken.

Delen

Manon De Joode 1 Okt17
Manon de Joode
  • Onderwijsadviseur
Hoofddorp / Zoetermeer

Informatie aanvragen