In samenwerking met de gemeente Maassluis verzorgt OnderwijsAdvies de coördinatie en uitvoering van het praktisch verkeersexamen.

Het praktisch verkeersexamen vindt plaats op 18 en 19 mei 2020 

Nu aanmelden

Je kunt nu de groep(en) 7 van je school digitaal inschrijven voor het praktisch verkeersexamen. Ook kun je je opgeven voor de theorieles gegeven door een verkeersleerkracht van OnderwijsAdvies als voorbereiding op het praktisch verkeersexamen, dit is optioneel. Tijdens de theorieles worden verkeersregels en een aantal verkeerssituaties van de examenroute besproken. De les zal worden ingepland in de periode voorafgaand aan het landelijke theoretisch verkeersexamen (30 maart 2020).

In verband met de planning verzoeken wij je zoveel mogelijk beschikbare dagen en dagdelen voor het praktisch verkeersexamen aan te geven en het formulier uiterlijk 12 februari 2020 in te vullen.

AANMELDFORMULIER

Toelichting bij aanmelden

Je kunt op het online inschrijfformulier aangeven met welk e-mailadres je over het praktisch verkeersexamen wilt communiceren. Jouw inschrijving wordt op volgorde van binnenkomst ingepland. In maart ontvang je een tweede mail met het rooster, de nieuwe route en de verdere informatie met betrekking tot de theorieles en het praktisch verkeersexamen.

Belangrijk:

  • Om de organisatie van het praktisch verkeersexamen te laten slagen, is van het groot belang dat er per groep minimaal 2, en liefst 3 ouders (of andere vrijwilligers zoals opa’s of oma’s) één dagdeel beschikbaar zijn op 18 en/of 19 mei ten behoeve van de controleposten. Meer informatie hierover volgt nog in de volgende mail.
  • Op het aanmeldformulier tref je de beschikbare data voor het praktisch verkeersexamen aan. Wil je daar in verband met het maken van de planning alle dagdelen aanklikken waarop jouw school kan meedoen? Als je voorkeursdata hebt, kun je die bij opmerkingen opgeven.

 

Delen

Deelname het verkeersexamen is gratis.

Manon De Joode 1 Okt17
Manon de Joode
  • Onderwijsadviseur
Hoofddorp / Zoetermeer

Informatie aanvragen