Shirley Clarke is dé expert op het gebied van formatief evaluaren, feedback, eigenaarschap en het betrekken van leerlingen. Ontmoet haar op 12 januari 2022.

Save the date:

Congres ‘De kracht van formatief evalueren’ op 12 januari 2022 (met dr. Shirley Clarke) 

Wil jij weten hoe je alles uit jouw leerlingen kunt halen, zonder ze af te rekenen op cijfers? Hoe je een cultuur kunt creëren die gericht is op successen en ontwikkeling, en hoe je de ontwikkeling van een leerling centraal stelt? Of, breder nog: hoe je jouw hele school formatief kunt laten werken?  

Kom dan naar het congres ‘De kracht van formatief evalueren' op woensdag 12 januari 2022 in Utrecht. Tijdens dit congres ontmoet je dr. Shirley Clarke, dé expert op het gebied van formatief evaluaren, feedback, eigenaarschap en het betrekken van leerlingen. Zij schreef onder andere het standaardwerk Feedback met John Hattie.   

Verder kun je luisteren naar prof. dr. Robert-Jan Simons (auteur van Canon van het leren), die formatief werken in een breder spectrum van leren en ontwikkelen in organisaties plaatst. Naast de masterclasses van Shirley Clarke en Robert-Jan Simons kun je deelnemen aan twee workshops, die aansluiten bij jouw interesses, functie en sector.   

De inschrijving start binnenkort, maar je kunt hieronder alvast je gegevens achterlaten. Dan sturen we je meer informatie als de inschrijflink zodra die online staat! 

Mail mij als de inschrijving start

 

Delen

Ja, houd mij op de hoogte van het congres ‘De kracht van formatief evalueren’ op 12 januari 2022!