Maakt u gebruik van deze unieke kans om het praktisch verkeersexamen samen met uw kind te oefenen? 

Samen met uw kind extra oefenen voor het verkeersexamen Zoetermeer?

Bericht voor de ouders van leerlingen die dit jaar het praktisch verkeersexamen mogen doen.

Vanwege alle omstandigheden rondom corona heeft OnderwijsAdvies van de gemeente Zoetermeer toestemming gekregen om ouders en kinderen de mogelijkheid te bieden om de route en de handelingen van het praktisch verkeersexamen extra te oefenen.

In groepjes van maximaal 4 kinderen, 1 ouder en 1 verkeersleerkracht zal de route van het praktisch verkeersexamen worden gefietst. De kinderen en de ouder krijgen uitleg over de handelingen en waarop gelet moet worden tijdens de verschillende verkeerssituaties op de route.

De kinderen kunnen hierdoor met meer zelfvertrouwen en met meer zekerheid de route afleggen tijdens het toch al zo spannende praktische verkeersexamen.

Het oefenen van de route duurt ongeveer 45 minuten per groepje. De kinderen komen op de fiets naar de startlocatie.

Startlocatie:
Osylaan, parkeerterrein achter Tempel 
2722 CV Zoetermeer

Aanmelden voorbereiding verkeersexamen 

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK!

Wilt u, als ouder, gebruikmaken van deze unieke kans om uw kind zo goed mogelijk voor te bereiden op deelname aan het praktisch verkeersexamen? Schrijf uw zoon of dochter dan snel in met behulp van onderstaand formulier. Inschrijven kan tot en met zondag 25 april.
Aan deelname zijn GEEN kosten verbonden, de inzet van de verkeersleerkrachten wordt namelijk door de gemeente Zoetermeer vergoed.

Wij vragen u om zoveel mogelijk beschikbare opties in te vullen, in ieder geval minimaal 2 dagdelen. OnderwijsAdvies maakt op basis van beschikbaarheid een planning en zal u na zondag 25 april laten weten op welke dag en tijd uw zoon of dochter wordt verwacht op de startlocatie. 

Delen