Zoek je een manier om je lessen op professionele wijze op te nemen? Met goed geluid en mooi beeld? Zodat je de lessen ook later nog kan gebruiken? Of wil je streamen? 

Leerlingen haken sneller af wanneer de kwaliteit van het geluid en/of beeld van je online lessen onvoldoende zijn. Dat hoeft niet, met eenvoudige apparatuur komen we graag (op gepaste afstand) naar school om de lessen op te nemen/ live te streamen. Kijk hier voor de mogelijkheden:

Professionele geluid- en videokwaliteit. Mogelijkheid om content van laptop (powerpoint, websites, video's) te schakelen met de presentatie van de docent.

1. Les opnemen

De les wordt van te voren opgenomen. De video wordt gepost op het YouTube kanaal van de school en via Magister of een link aan de leerlingen ter beschikking gesteld. De leerlingen koppelen vragen terug via mail, teams, etc. De leraar verzamelt de vragen. Veelgestelde vragen kunnen worden opgenomen op video. De les blijft bewaard voor andere klassen nu of volgende jaren.

2. Les via livestream

We streamen de les live. De leraar neemt de stof door terwijl de leerlingen live kijken via YouTube. De leerlingen kunnen via de reactie box live reageren op de lesstof en vragen stellen. Zo ontstaat directe interactie. De video wordt na livestream opgeslagen op YouTube.

We komen naar school met een kleine professionele video- en geluidsset. Onze cameraman houdt uiteraard de nodige fysieke afstand. Een van onze adviseurs kan de lessen ook met je voorbereiden, of er achteraf feedback op geven. Zo worden je lessen steeds beter, ook online!

Voorbeeld

Interesse? 

Neem contact op met je accountmanager of vul hieronder het formulier in. 

De mobiele studio:

Delen

Informatie aanvragen