Onze ervaren interim-managers brengen een brede expertise in de organisatie waar ze komen.

Interim-managers

Op zoek naar vervanging en/of ondersteuning van een manager/directeur? Wij hebben ervaren interimmanagerrs, die op veel fronten kunnen worden ingezet. Of het nu gaat om tijdelijke waarneming, het oplossen van een crisis of het doorvoeren van een (ingrijpende) verandering in de cultuur of structuur, wij hebben de juiste manager voor iedere situatie.

Expertise die blijft

Onze ervaren interim-managers brengen een brede expertise in de organisatie. Ook na het vertrek van onze mensen benutten organisaties de ingebrachte kennis en ervaring van onze medewerkers. Interim-management in het onderwijs is geen uitzondering meer. In zeer diverse omstandigheden wordt interim-management in het onderwijs ingezet:

  • in een plotselinge crisissituatie
  • bij een gecompliceerd, veelomvattende verandering
  • bij een openstaande functie in het management
  • bij eenmalige projecten, als nieuwbouw, fusie
  • als het zittende management onvoldoende daadkracht ontwikkelt

Experts

Onze interim-managers zijn expert in hun rol van directeur en advsieur. Wij hebben uitgebreide ervaring en expertise op managementadvies en interim-management in het primair onderwijs. De uitvoering vindt plaats door een team van slagvaardige en flexibele mensen. Onze Interim-managers zijn expert in hun rol van directeur én adviseur. Deze twee rollen worden in combinatie effectief en efficiënt ingezet. Uiteraard toegespitst op wat de eigenheid van de situatie en het proces vereist.

Delen

We gaan graag het gesprek aan over een interimtraject.

Downloads

Diane Van Tuijl 600X600
Diane van Tuijl
  • Onderwijsadviseur

Gerelateerde diensten

Interim IB-ers

Voor directeuren/bestuurders die (op kort termijn) een interim IB-er nodig hebben.

Lees meer

Offerte aanvragen