Het webinar is gratis


Webinar

Primair Onderwijs

Hoe kun je je impact vergroten en hoe ziet feedback aan jonge leerlingen eruit? Schrijf je in het voor het webinar op 27 januari a.s.

Webinar Leren zichtbaar maken bij jonge kinderen

Snel meer kennis krijgen van Leren zichtbaar maken kan met een webinar. In een half uur geeft een trainer informatie over Leren zichtbaar maken in het algemeen of over een specifiek onderdeel. Je kunt het webinar volgen vanaf elke gewenste plek, je hebt alleen internet nodig. 

Leren zichtbaar maken voor groepen 1,2 en 3

Het gedachtegoed van prof. John Hattie is in principe toepasbaar voor alle leeftijden; van kleuter tot student. Toch verschilt het onderwijs in de onderbouw van een basisschool nogal van dat aan oudere leerlingen. We krijgen vaak de vraag hoe je Leren zichtbaar maken nu kunt toepassen in de groepen 1, 2 en 3 van de basisschool.
Daar waar leerlingen voornamelijk leren uit spel is al vaak sprake van eigenaarschap bij leerlingen. Maar hoe kun je nou juist bij jonge leerlingen vanuit de actiegebieden van Leren zichtbaar maken werken? Hoe kun je je impact vergroten en hoe ziet feedback aan jonge leerlingen eruit? En: kijk jij echt door de ogen van leerlingen? 

Wanneer en wie
Het webinar vindt plaats op maandag 27 januari 2020 van 16.00 - 16.30 uur, uitvoering is in handen van Leren zichtbaar trainer Lisette van Rossum. 

Aanmelden
Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden voor dit webinar via het inschrijfformulier. Je krijgt dan vooraf een inlogcode gemaild. 

 

Agenda

Start Eind Locatie
maandag 27 januari 2020 16:00 maandag 27 januari 2020 16:30 Aanmelden

Delen

Het webinar is gratis

Aankomende opleidingen

4
feb

Training voor onderwijsassistenten in groep 1,2 Lees meer

Onderwijsassistenten Zoetermeer
11
feb

Kanjercoördinator B Lees meer

Leraren , Intern begeleiders Zoetermeer
27
feb

Intensieve training Specialist Het Jonge Kind Lees meer

Leraren groep 1/2/3 Hoofddorp
3
mrt

Netwerk Begaafdheid en Excellentie Lees meer

Begaafdenspecialisten , Plusklasleerkrachten , Talentcoaches Zoetermeer