Deelname is gratis


Webinar

Intern begeleiders | Bouwcoördinatoren | (Bovenschoolse) directeuren

Primair Onderwijs | Voortgezet Onderwijs | Middelbaar Beroepsonderwijs

Wat heeft deze coronacrisis jou als leider opgeleverd? Waar trek je lering uit en hoe kijk je naar de toekomst? Volg het webinar op 15 juni.

Webinar Leiderschap in balans

Er is het afgelopen jaar iets totaal onverwachts gebeurd. Het coronavirus heeft ons en de rest van de wereld overvallen. In eerste instantie dachten wij de dans wel te ontspringen. Nu, ruim een jaar later zitten we nog steeds middenin een pandemie die zijn weerslag niet kent. Ook het onderwijs heeft in een jaar tijd moeten laten zien dat het flexibel is, dat het zich snel aanpast aan de bijzondere omstandigheden en dat het haar medewerkers 'gezond' houdt. 

Wat betekent dit voor jouw leiderschap?

Als leidinggevende ben je geconfronteerd met een nieuwe context waarbinnen jij de lijnen moest uitzetten. Wat heeft deze coronacrisis jou als leider opgeleverd? Waar trek je lering uit en hoe kijk je naar de toekomst?

Webinar 'leiderschap in balans' 

Op dinsdagochtend 15 juni van 10.30 uur tot 11.30 uur, verzorgen Annemarie de Graaf en Stan Put, beide adviseur bij OnderwijsAdvies, een interactief webinar over de leider in corona. Tijdens dit webinar dagen we de deelnemers uit om in te gaan op stellingen, gaan we in gesprek over hun ervaringen en kijken we naar wat ons vanuit positiviteit, toekomstgerichtheid en realisme te doen staat als leiders in een crisis.

Ben je erbij?

Dit webinar is bedoeld voor leiders in PO, VO of MBO scholen en HR/stafmedewerkers van besturen. Wil je dit gratis webinar volgen? Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier. Je krijgt een uitnodiging via Teams.
Wij kijken uit naar deze ontmoeting!

Agenda

Start Eind Locatie
dinsdag 15 juni 2021 10:30 dinsdag 15 juni 2021 11:30 Inschrijven

Delen

Deelname is gratis

Aankomende opleidingen

27
mei
9
jun

Kanjertraining B / C licentie Lees meer

Leraren Zoetermeer
15
jun

Webinar Leiderschap in balans Lees meer

Intern begeleiders , Bouwcoördinatoren , (Bovenschoolse) directeuren
Img 9860 Annemarie De Graaaf Haalboom Gouda
Annemarie de Graaf
  • Onderwijsadviseur
Hoofddorp
Stan Put
Stan Put
  • Onderwijsadviseur
Hoofddorp