De kosten voor deelname aan de 5 workshops bedragen € 985,-. Daarnaast worden kosten in rekening gebracht voor oa de zelfscan. Kijk op de site van Marant voor meer informatie.

Prijs:
€ 985,-

(Bovenschoolse) directeuren

Primair Onderwijs | Voortgezet Onderwijs | Middelbaar Beroepsonderwijs

Wil je aan de slag als interimmanager in het onderwijs? Of twijfel je of het wat voor je is? Dan is dit de ideale training voor jou! Start 16 september 2021.

De training Interim Management in het Onderwijs

De training Interim Management in het Onderwijs is een verkorte versie van de Leergang Interim Management in het Onderwijs.

De training Interim Management in Onderwijs bestaat uit vijf workshops, speciaal bedoeld voor leidinggevenden die (willen) starten als interimmanager in het onderwijs (po, vo, mbo en hbo). 

Het programma bestaat uit vijf workshops die de lijn volgen van de uitvoering van een interimopdracht: van opdrachtverwerving tot afscheid nemen. Aan de workshops werken verschillende zeer ervaren interimmanagers uit diverse sectoren van het onderwijs mee, met elk hun eigen expertise, stijl en karakter. We werken met vier verschillende casussen uit het werk van de interim leidinggevende. Deze casussen worden individueel of in leergroepen uitgewerkt. Daarnaast zijn er aan elke workshop opdrachten gekoppeld, die deels vooraf en deels na het volgen van de workshop uitgevoerd moeten worden.

Bij de start is er een zelfscan op leiderschap (een persoonlijkheidsvragenlijst) voor iedere deelnemer die als nulmeting fungeert. Het is mogelijk om de deelname aan dit programma te laten valideren voor de herregistratie in het schoolleidersregister PO in een persoonlijk gesprek met een professionele beoordelaar van Marant Assessment.

Data en locatie

De training vindt plaats op een locatie in Utrecht op 16 september 2021, 7 oktober 2021, 4 november 2021, 25 november 2021 en 16 december 2021 van 17.00 uur tot 21.00 uur.

Meer informatie

Kijk voor een volledige beschrijving

Agenda

Delen

De kosten voor deelname aan de 5 workshops bedragen € 985,-. Daarnaast worden kosten in rekening gebracht voor oa de zelfscan. Kijk op de site van Marant voor meer informatie.

Prijs:
€ 985,-

Aankomende opleidingen

1
nov

Opleiding Specialist Taal/Lezen Lees meer

Leraren , Intern begeleiders , Taalcoördinatoren Zoetermeer
16
feb

Kanjertraining A Lees meer

Leraren , Intern begeleiders Zoetermeer