Wil jij een schoolleider 3.0 worden? Lees meer over de opleiding voor schoolleiders.

Word jij een schoolleider 3.0?

Omdat het onderwijs gebaat is bij een duidelijke richting zijn meer schoolleiders 3.0 nodig. In een tijd dat het onderwijs onder druk staat, is een vaste koers voor de school een uitkomst. Een school met een heldere en inspirerende richting, gecombineerd met ruimte en een appèl op vakmanschap.
Wij geloven in scholen die een positieve en actieve houding aannemen, juist in turbulente tijden. Scholen met een Schoolleider 3.0!

Authentiek en kleurrijk

Een Schoolleider 3.0 is een authentieke schoolleider die zichzelf kent en laat kennen, met een herkenbare geloofwaardige identiteit. Hij of zij draagt bij aan de ontwikkeling van authentieke en zelfbewuste docenten en leraren die op hun beurt weer bijdragen aan de ontwikkeling van zelfbewuste en authentieke leerlingen.
Als authentiek schoolleider laat je je omgeving weten dat ieder ertoe doet, met alle verschillen die er zijn. Dat maakt onze samenleving alleen maar kleurrijker.

Word een schoolleider van betekenis

Hoe een schoolleider 3.0 in opleiding de samenleving letterlijk een stukje kleurrijker maakt kun je lezen op mijnID.nu. Op basis van onze visie en ervaring hebben wij onze Opleiding Schoolleider van Betekenis zo ingericht, dat jij een schoolleider 3.0 kunt worden. Een schoolleider die zowel basis- als vakbekwaam is. 
Wil jij graag zo'n schoolleider 3.0 worden? Of ken je iemand die dat wil? Schroom dan niet, maar laat je kennen en neem contact met ons op!

Online informatiebijeenkomsten

Heb je interesse? Bekijk het filmpje hieronder, download de folder en geef je op voor een online informatiebijeenkomst; deze vindt plaats op élke eerste maandag van de maand.
De eerstvolgende bijeenkomst is op 5 september 2022 van 19.00 tot 20.15 uur via Teams.

Meer informatie? 

Alle benodigde informatie vind je op deze website. Voor vragen kun je terecht bij Jan Klein via j.klein@marant.nl