Ben jij voor dyslexie in behandeling bij OnderwijsAdvies? Dan kun je meedoen met de vakantiewedstrijd! Je kan een leuke prijs winnen en bovendien zijn alle inzendingen te zien op onze social media.  

Wedstrijd zomerlezen bij OnderwijsAdvies!  

Hoe doe je mee?  

Verzamel deze zomer alles wat je leest op de koffer die je mee krijgt van je behandelaar. Je kan dingen opplakken die je hebt gelezen, zoals folders, briefjes en kaartjes, maar ook foto’s waarop jij aan het lezen bent. Kortom, alles wat met het lezen tijdens de zomer te maken heeft kan je er op verzamelen. Maak er een mooi kunstwerk van! 

Op de achterzijde van de koffer staat de kaart van Europa. Op deze kaart mag je iedere keer als je 10 minuten hebt gelezen een rondje kleuren. Zo kan je aan het eind van de zomer alle leeskilometers die je hebt gemaakt zien. Hoe ver lees jij deze zomer? Naar welke stad zou jij toe willen lezen? We zijn heel benieuwd waar je aan het eind van de zomer terecht bent gekomen! 

Schrijf op het label van de koffer duidelijk leesbaar je naam en leeftijd. 

Een van de leukste kunstwerken wordt beloond met een prijs. 

Doe jij ook mee? 

Lever je kunstwerk dan uiterlijk 6 september 2021 in bij je behandelaar. Je behandelaar maakt een foto van jou met je kunstwerk.  

 

Winnen 

Via social media wordt een collage tentoongesteld met de 10 beste inzendingen. Via een poll kan er gestemd worden. De foto met de meeste stemmen wint de wedstrijd.  

We zijn heel benieuwd naar jouw kunstwerk!