De film over de training Groep op de Rails geeft een goed beeld van hoe een negatief klassenklimaat wordt omgebogen naar een positief klimaat.

Film over training Groep op de rails in de maak

Onze nieuwe training 'Groep op de rails' heeft dit jaar een bijzonder goede start gemaakt. Ondanks de lockdown "liep het als een trein", zoals trainer Marleen Karstens het verwoorde.
De training helpt een negatief klassenklimaat om te buigen naar een positief klimaat. Om scholen een nog beter beeld te geven van deze training is een voorlichtingsfilmpje in de maak. 

Film is het resultaat van samenwerking tussen OA en Zoetermeer Actief

Op zondag 30 mei jl. heeft IKC Buytenkans de filmploeg en de acht kindacteurs, alle ruimte gegeven om de opnames te maken.
De film is een OA productie is samenwerking met de filmploeg van Zoetermeer Actief. De trainer van Groep op de rails, Mark Neijssel heeft de regie van de film op zich genomen; van script tot eindmontage, alles in dit proces is in 'eigen handen'.
De film, die naar verwachting voor de zomervakantie klaar zal zijn, geeft weer wat de training Groep op de rails inhoudt en is geschikt voor zowel de scholen als geïnteresseerden van buitenaf.  

Een blik behind-the-scenes:

Film groep op de rails film groep op de rails film groep op de rails