Kinderen die bij ons behandeld worden voor dyslexie hebben deze zomer tientallen leeskilometers afgelegd en prachtige koffers versierd!

Prachtige kunstwerken tijdens de dyslexie vakantieedstrijd! 

De winnaars zijn bekend gemaakt bij de feestelijke opening van de tentoonstellingen. Deze vond plaats op woensdag 11 september en donderdag 12 september 2019 om 16.00 uur op onze locatie in Zoetermeer

De kinderen met dyslexie hebben super hard hun best gedaan deze zomer. Elke keer als ze 10 minuten hadden gelezen, mochten ze een rondje op de wereldkaart inkleuren en konden ze 'reizen' naar een stad waar ze graag naar toe wilden. Zo werden alle leeskilometers duidelijk zichtbaar aan het eind van deze zomer. 

Koffers versieren

Ook mochten de kinderen op een koffer alles verzamelen wat ze lazen. Zo konden ze dingen opplakken die ze hebben gelezen, zoals mappen, briefjes en kaartjes, maar ook foto's waarop te zien was dat ze aan het lezen waren.
Ze mochten er een mooi kunstwerk van maken.

In totaal hebben wel 80 kinderen mee gedaan!  

Dyslexie vakantieedstrijd

Prijzen! 

De leukste kunstwerken werden tijdens de tentoonstelling op 11 en 12 september beloond met een prijs! Zo won Lisa Timmermans een correctbook (zie foto). Iedereen die heeft meegedaan was erbij!