Deze tijd vraagt veel van je! Maak gebruik van de actie. Volg de online training 'van werkdruk naar werkgeluk' en krijg in 8 modules inzicht in hoe jij je werkdruk verlaagt en je werkgeluk verhoogt.

“Daar heb je weer zo’n áárdige collega.” Dat is wat de bedrijfsarts zei toen ik, Clara, overspannen bij hem zat. Aardig?! Dacht ik. Hoezo?! Ik laat iedereen in de steek, doordat ik overspannen ben. En mijn collega’s houden de werkdruk wel vol en ik niet. Allemaal gedachten waar ik heilig in geloofde. Waren ze helpend? Nee! Was het de waarheid? Nee! Maar als je er middenin zit, heb je het niet door.

Ik wilde weg bij mijn werkgever, dan zou alles beter gaan. Ik vergeet nooit meer dat mijn leidinggevende zei: “Waar je ook heen gaat, je neemt altijd je eigen koffer mee. Ook bij een andere werkgever kom je jezelf tegen. Als je in deze context om kan gaan met werkdruk, dan kan je het overal.”

Van werkdruk naar werkgeluk
Die tijd was een lelijk verpakt cadeau. Ik heb mijn koffer inmiddels gevuld met alles waar ik voor sta, blij van word en energie van krijg. Al honderden keren heb ik gezien hoe deelnemers van de live training ‘Van werkdruk naar werkgeluk’ dit ook hebben gedaan en hun werkgeluk hebben gevonden.

Clara en Anke van de Gelukkige school


Online leren met opgestroopte mouwen mét 50% korting!
Deze tijd vraagt veel van je en daarom is juist nu deze training online beschikbaar gemaakt. In je eigen plaats en tijd krijg je in 8 modules inzicht in hoe jij je werkdruk verlaagt en je werkgeluk verhoogt. Aan de hand van diverse managementgoeroes, de positieve psychologie en opdrachten maak je je eigen plan om direct mee aan de slag te gaan.

Met BONUS: 4 artikelen en filmpjes van bekende Nederlanders over geluk.

En speciaal nu ontvang je 50% korting en betaal je € 85,- in plaats van € 170,-.

Wil jij ook je werkgeluk hervinden? Vraag de online training nu aan!

1. Ga naar www.Gelukskoffer.nl/academie / 2. Kies ‘Van werkdruk naar werkgeluk’ / 3. Voer de code in: bedankt (voor 50% korting!) / 4. Vul overige gegevens in en betaal /5. Je hebt nu direct toegang tot online opleiding

Deel de code met collegae/ vrienden, die jij deze opleiding gunt!
Wil je voor meerdere medewerkers gebruik maken van deze aanbieding? Stuur dan mail met aantal naar info@gelukskoffer.nl