Op donderdag 3 februari vond het event 'Onderwijs van Morgen Live' plaats. Bekijk de sessie van Greetje over hoogbegaafde kinderen: wat hebben zij nodig?

Een kijkje in het brein en in de toekomst

Op donderdag 3 februari 2022 organiseerde Malmberg een online event voor onderwijsprofessionals in het PO, VO en mbo: Onderwijs van Morgen Live! Tijdens dit event deelden verschillende inspirerende sprekers hun laatste inzichten over de groei en ontwikkeling van leerlingen. Zo dook hoogleraar neuropsychologie Jello Jolles in het brein van kinderen en jongeren en nam Malou Petter samen met Farid Tabarki een kijkje in de toekomst van het onderwijs.

Wat hebben begaafde kinderen nodig?

Een van de inspiratiesessies werd gegeven door onze adviseur Greetje van Dijk.
Greetje vertelde hoe je hoogbegaafde kinderen kunt helpen door ze iets te bieden waar ze écht moeite voor moeten doen, hoe je ze uitdaagt om uit hun eigen 'leerkuil' te klimmen. Aan de hand van SOLO taxonomie gaf Greetje tips om deze kinderen succeservaringen te bieden, waar ze hun hele leven plezier van hebben.

Sessie van Greetje gemist? Je kunt deze hier terugkijken:

Meer informatie?

Wil je naar aanleiding van deze sessie meer informatie? Neem contact op met je accountmanager, of vul het contactformulier in.