Wil je meer betekenis geven aan jouw schoolleiderschap en tegelijkertijd werken aan jouw herregistratie? Word dan lid van het schoolleidersnetwerk 3.0

Schoolleidersnetwerk 3.0, hét netwerk voor leidinggevenden in het onderwijs

Maximaal verschillend en optimaal verbonden herregistreren?

Steeds vaker horen we op scholen uit de mond van schoolleiders, dat ze de verbinding zo hebben gemist in de afgelopen jaren. Gelukkig groeit geleidelijk aan het vertrouwen dat we Covid-19 voorzichtig achter ons laten. Hoewel… we blijven voorzichtig. Wil jij ook graag weten hoe jouw collega-directeuren met de afgelopen periode hebben gedeald en hoe ze nog steeds omgaan met die telefoontjes op zondag waarbij een teamlid zich ziekmeldt?

Hoe mooi is het om te merken dat je er niet alleen voorstaat. En zelfs in die verbinding met je collega’s kunt werken aan je eigen professionalisering. Of je nou schoolleider bent van een éénpitter of deel uitmaakt van een grotere stichting, directeur zijn van een school is soms best eenzaam.

Verbinden, delen en ontwikkelen bij 1801

Dat doe je dus, met deskundige begeleiding, binnen het Schoolleidersnetwerk 3.0. Wil jij dat ook? Word dan lid. Ook als je je wilt herregisteren is het Schoolleidersnetwerk 3.0 een uitkomst. Onder het motto: Al doende ontwikkel je je en verzilveren wij je ontwikkeling tot een certificaat, waarmee je je kunt registreren.

Dat alles kan bij 1801 jeugd & onderwijsadvies, of je nu bent van het informeel leren of de voorkeur geeft aan formeel leren. 1801 regelt het voor je en ondersteunt waar mogelijk. Niet voor niks hebben we al 221 jaar ervaring. Dus, we zijn zeker niet van gisteren.
Meld je vandaag nog aan bij de meest verbindende club voor schoolleiders. Ga snel naar Schoolleidersnetwerk 3.0 en kijk wat er allemaal mogelijk is. Van netwerkbijeenkomsten en intervisies tot masterclasses en complete opleidingsdagen.

Wil je er eerst over praten?

Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op met Jan Klein via 06 44 19 33 54 of stuur een mail naar j.klein@marant.nl.
Voor stichtingen is het goed te weten dat we dit ook binnen jouw stichting kunnen organiseren.