De scholen zijn dicht. Dat heeft grote impact op het dagelijkse leven van iedereen. Samen maken we er het beste van.

Beste onderwijs op afstand

Hoe zorgen we voor het beste onderwijs op afstand? Hoe kunnen wij kinderen helpen op afstand en wat kunnen wij voor scholen betekenen? Ook op afstand kan je les geven, dat vraagt creativiteit en andere middelen. Als je hulp nodig hebt hierbij, aarzel dan niet contact op te nemen. We denken graag mee en helpen je -ook op afstand- het beste onderwijs te geven aan alle kinderen.

Online spreekuur - advies op maat bij onderwijs op afstand

Wil je graag in deze uitdagende tijden onderwijsadvies op maat bij het onderwijs geven op afstand?  In deze tijd word veel van je gevraagd. Je moet ineens online lesgeven vanuit huis. Niet iedereen maakt deze overstap even snel en zelfs voor de meest ICT-vaardige leraar is dit een uitdaging. We helpen jullie graag in deze uitdagende tijden met advies op maat bij het geven van het onderwijs op afstand. Maak gebruik van het (gratis) online spreekuur.

Dyslexie

Onze dyslexiebehandelaars zijn aan het werk en behandelen de kinderen via Skype. Ook intakes voor kinderen met een behandelindicatie gaan gewoon door. Dat doen we in overleg telefonisch, via Skype, Whatsapp of iets dergelijks. Zelfs kinderen die gaan starten met hun behandeltraject, kunnen wij prima helpen via Skype.

Ook voor vragen over lees- en spellingsonderwijs, ondersteuningsniveau  1, 2 en 3, hebben wij een online spreekuur

Leerlingzorg

Ook op het gebied van leerlingzorg zijn we nog steeds actief. De uitslag van uitgevoerde diagnostiek vindt plaats via Skype. 
Consultatie met IB-ers gaat door via telefoon of Skype. Multidisciplinaire teamoverleggen kunnen doorgaan via bijvoorbeeld Google Teams.

Training en Advies

Onze afdeling training en advies werkt ook door, waar mogelijk. de accountmanagers zijn gewoon bereikbaar via hun eigen nummer of via 079 329 56 00. We zijn er voor je en helpen je graag op een passende manier. Samen vinden we een oplossing om jou, je team en/de school te ondersteunen.

Goede gezondheid

We begrijpen dat het onzekere en vreemde tijden zijn. We wensen iedereen in de komende tijd veel sterkte en bovenal een goede gezondheid toe.

Nieuwsbrieven

We houden je op de hoogte via social media en onze nieuwsbrieven. Bekijk ze hier!

28 mei 2020: Extra ondersteuning voor achterstanden in PO, VO en mbo

18 mei 2020: Het Klusplan helpt je je klas weer op te starten

8 mei 2020: Een goede start met het juiste gereedschap

23 apr 2020: Een goede start op 1,5 meter

16 apr 2020: Hoe maak je leren zichtbaar in Coronatijd? 10 tips

9 apr 2020: Wij wensen je een gezellig Pasen!

7 apr 2020: Maak gebruik van ons online spreekuur over afstandsonderwijs

3 apr 2020: Houd je leerlingen (online) bij de les

26 mrt 2020: 10 tips om online het beste les te geven

24 mrt 2020: Lessen veilig opnemen en streamen met onze mobiele studio

18 mrt 2020: Samen werken aan het beste onderwijs op afstand

Verandering van dyslexiezorg

De scholen houden vanaf 8 juni weer de gewone lestijden aan. Op veel scholen is het nog niet mogelijk dat externen binnen de school hulp verlenen. Dat vraagt voor de kinderen die op school behandeld worden voor dyslexie een aangepast aanbod. 

Verandering van dyslexiezorg