Het leren gaat beter als kinderen en leraren goed in hun vel zitten. Daarom werkt OnderwijsAdvies samen met Gelukskoffer aan Gelukkige Scholen in heel Nederland. Wil jij ook je werkgeluk hervinden? Kinderen meer zelfvertrouwen geven? En de impact op leren vergroten? Lees dan verder.

Samen optrekken in leren & geluk

20 maart is de internationale dag van het geluk. Een dag waarop we stilstaan bij wat geluk is en welk land het gelukkigste land is van de wereld. Nederland stond in 2020 op de 6e plaats met een gemiddeld cijfer van 7,44 (bron: worldhappiness.report 2020). Een prachtige plek!
Zou de pandemie van het afgelopen jaar iets hebben gedaan met ons nationale geluksgevoel? En zou de pandemie iets gedaan hebben met het geluksgevoel van kinderen? Onderzoek wijst uit dat wanneer kinderen gelukkig zijn, weten wat geluk is, wat de kracht is van positief denken, zelfvertrouwen hebben en hun talenten kennen, het leren gemakkelijker gaat. Het maakt ze veerkrachtiger! Hetzelfde geldt natuurlijk voor volwassenen/leerkrachten!

Bundelen gelukskrachten 

OnderwijsAdvies en Gelukskoffer willen impact hebben!
Vanuit OnderwijsAdvies willen wij impact hebben op het leren van leerlingen. Via bewezen onderzoek begeleiden wij scholen om hun onderwijs samen met leerkrachtenteams verder te ontwikkelen. Dat kan alleen wanneer leerkrachten en leerlingen goed in hun vel zitten en denken vanuit positiviteit, oftewel gelukkig zijn. Dit is dan ook de reden dat OnderwijsAdvies en Gelukskoffer samenwerken. Samen optrekken om leerlingen te laten leren vanuit geluk. En om leerkrachten te laten werken vanuit 'werkgeluk'.
Het is onze ambitie om te werken aan geluk! Plek 6 is mooi, wij streven naar plek 1! Hoe we dat doen?

OnderwijsAdvies gaat voor de totale impact op het leren & geluk!

OnderwijsAdvies is van mening dat leren beter gaat als kinderen en leraren goed in hun vel zitten. Daarom werkt OnderwijsAdvies samen met Gelukskoffer aan Gelukkige Scholen in heel Nederland. Wil jij ook je werkgeluk hervinden? Kinderen meer zelfvertrouwen geven? En de impact op leren vergroten? Meer informatie vind je op:

Cadeautje! 

Omdat het 20 maart de internationale dag is van het Geluk geeft De Gelukkige School een cadeautje weg! Je kunt het E-book 'De Gelukkige School' twv € 24,95, nu gratis downloaden!

1. Ga naar: https://www.gelukskoffer.nl/academie/product/e-book-de-gelukkige-school/ 
2. Voer code in: OAvoorgeluk 
3. Vul rest van gegevens in
4. Je krijgt mail met bevestiging. Klik in deze mail op naar de cursus en je kunt beginnen met lezen.