Shirley Clarke is dé expert op het gebied van formatief evalueren, feedback, eigenaarschap en het betrekken van leerlingen.

Meld je nú aan voor het congres ‘De kracht van formatief evalueren’ op 11 mei 2022

Wil jij weten hoe je alles uit jouw leerlingen kunt halen, zonder ze af te rekenen op cijfers? Hoe je een cultuur kunt creëren die gericht is op successen en ontwikkeling, en hoe je de ontwikkeling van een leerling centraal stelt? Of, breder nog: hoe je jouw hele school formatief kunt laten werken?

Kom dan naar het congres ‘De kracht van formatief evalueren' op dinsdag 11 mei 2022 in Utrecht!

Tijdens dit congres ontmoet je dr. Shirley Clarke, dé expert op het gebied van formatief evalueren, feedback, eigenaarschap en het betrekken van leerlingen. Zij schreef onder andere het standaardwerk Feedback met John Hattie. Verder kun je luisteren naar prof. dr. Robert-Jan Simons (auteur van Canon van het leren), die formatief werken in een breder spectrum van leren en ontwikkelen in organisaties plaatst.

Naast de masterclasses van Shirley Clarke en Robert-Jan Simons kun je deelnemen aan twee workshops, die aansluiten bij jouw interesses, functie en sector.

Meer informatie

Meer informatie over het congres, de lezingen en de workshops vind je op de speciale congreswebsite. Daar vind je de brochure en kun je ook aanmelden.

Naar de congreswebsite 

Direct aanmelden