Laat het Nationaal Programma Onderwijs werken voor jouw leerlingen! Hulp nodig bij het opstellen van een schoolplan of -analyse? Wil je externe hulp bij de uitvoering? Bekijk dan de website of neem contact met ons op!

Marant, Interstudie en OnderwijsAdvies lanceren Organiseer je onderwijs anders!

Vlak nadat de overheid het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) lanceerde, peilden wij bijna tweehonderd onderwijsprofessionals in het PO, VO en MBO over hun visie op het NPO. Wat blijkt? De meeste onderwijsprofessionals kiezen ervoor om hun onderwijs anders in te gaan richten. ‘Het oude normaal’ op de schop en ‘verbouwen’ terwijl de school gewoon open is: hoe doe je dat? En wat hebben jouw leerlingen en leerkrachten precies nodig?

Marant, Interstudie en OnderwijsAdvies hebben de handen ineengeslagen en lanceren vandaag Organiseer je onderwijs anders!. Wij stellen samen met jou jouw ideale onderwijsmenu samen – zowel in de analysefase als de uitwerking daarvan. Vanuit onze multidisciplinaire focus laten wij je zien hoe je met het systeem werkt, organisch ontwikkelt en steeds het onderwijs op niveau houdt. En uiteraard staan bij dit alles de leerlingen centraal.

Direct naar de website 'Organiseer je onderwijs anders!' 

De status van het NPO

Op dit moment heeft de overheid een stappenplan gepubliceerd waarmee scholen een analyse van de huidige situatie kunnen maken. Aan de hand van deze analyse kunnen scholen straks gefundeerde keuzes maken uit de menukaart met aanbevolen maatregelen, die eind april verschijnt. Uiteraard houden wij die menukaart goed in de gaten en zorgen we ervoor dat we qua aanbod zowel bij jouw vraag als de aanbevelingen aansluiten. Meer informatie over het NPO (veelgestelde vragen en antwoorden) vind je hier.

Mogen wij je ondersteunen?

Heb je hulp nodig bij het opstellen van een schoolplan of -analyse? Wil je externe hulp bij de uitvoering? Wil jij vanuit visie werken aan onderwijskwaliteit? En bovenal: wil jij het Nationaal Programma Onderwijs voor jou laten werken om je doelen te bereiken? Bekijk dan de website of neem meteen contact met ons op!