Het AVS Schoolleiderscongres is ieder jaar hét evenement voor schoolleiders, die jaar op woensdag 21 april. Zien we je daar?

Ben jij bij het online AVS-congres op 21 april?

Gezellig, wij ook! Je vindt ons op de informatiemarkt, maar we verzorgen ook een workshop: Onderwijs anders organiseren: jouw rol als schoolleider. De workshop wordt geleid door Anne Jan van den Dool (Marant Interstudie) en Frank Coert (OnderwijsAdvies). 

Over de workshop Onderwijs Anders organiseren

Het afgelopen jaar heeft elke school onderwijsvormen ingezet die eerder niet bekend waren. Veel scholen willen niet terug naar 2019, maar vasthouden wat waarde toevoegt. Misschien wil je zelfs wel een stap verderzetten om het onderwijs duurzaam te ontwikkelen. Alsof de inspanning van het afgelopen jaar nog niet groot genoeg was, gaan veel scholen ‘verbouwen terwijl de winkel openblijft’.

Hoe doe je dat? Een transformatie naar een andere mindset, en tegelijkertijd kwaliteit blijven leveren? Hoe ga je om met de behoeften van ouders en leerlingen, terwijl je leerkrachten een ander repertoire leren hanteren? Vanuit onze multidisciplinaire focus laten wij je zien hoe je met het systeem werkt, dit organisch ontwikkelt en steeds het onderwijs op niveau houdt. Evidence-informed. Velen dachten dat het onmogelijk was, totdat er iemand kwam die dat niet wist..

Schrijf je direct in!