Effectiever communiceren via een gecombineerd coach- en trainingsaanbod van 1801. 

Jezelf en anderen beter begrijpen én effectiever communiceren!

Volg de training en kies daarbij de gewenste coaching!

Met ons unieke gecombineerde coach- en trainingsaanbod, leer je hoe je effectiever gesprekken kunt voeren en ontdek je je eigen (verborgen) aannames in je oordeel over de ander. Ook leer je hoe je als (informeel) leidinggevende, coach of begeleider in je manier van beïnvloeden beter kunt aansluiten bij de behoeftes van de ander. Je zorgt er op die manier voor dat het het team nog beter functioneert en samenwerkt. 
De coaching en training is gebaseerd op de theorie Transactionele Analyse.

Hoe werkt het? 

Afhankelijk van jouw ontwikkelbehoefte en vraag stellen we het aantal coachgesprekken vast. We coachen je zoals jij dat prettig vindt. Of dat nu wandelcoaching, fysieke coaching met een kop koffie erbij, online coaching of coaching on the job is. 
 
Naast de coaching volg je ook de training over persoonlijke effectiviteit (locatie: omgeving Zwolle en/of Arnhem). Die training duurt 3,5 dag, verspreid over de periode september-januari 2023. 

Kosten 

De investering is afhankelijk van jouw coach/leervraag en het aantal coaching sessies. Als je kiest voor 4 coachingsessies, waarvan, een intakegesprek een keer wandelcoaching, twee keer online, en tussentijds ad hoc sparren met de coach gedurende de hele looptijd, dan zijn de kosten (inclusief de training over persoonlijke effectiviteit) € 2.750,-. 
Wil je alleen deelnemen aan de training? Dan kan dat natuurlijk ook! 

Meer weten? 

Neem dan contact op met Jan Klein via j.klein@marant.nlof 06 44 19 33 54.