Op Prinsjesdag biedt de minister van Financiën zijn koffertje aan de tweede kamer aan. Wij bieden vandaag de Gelukskoffer en de Geluksrede namens alle kinderen van Nederland aan de minister  aan.

Geluksrede 2019

Vandaag bieden wij De Gelukskoffer aan en de Geluksrede 2019, namens alle kinderen van Nederland aan, aan de minister van Financiën. Gelukkige kinderen hebben een heleboel wensen, Ongelukkige kinderen hebben maar één wens: Gelukkig worden.

En Geluk kun je leren, leven en doorgeven. Het is belangrijk dat je het leert, voelt en herkent. Als je Gelukkig bent geloof je meer in jezelf:in wat je wilt, wat je kan en wat je doet.

OnderwijsAdvies en De Gelukskoffer werken samen aan Gelukkige Scholen

Gelukkige kinderen leren beter en zijn daardoor weer Gelukkiger. En Gelukkige leraren zijn betere leraren. Gelukskoffer en OnderwijsAdvies gaan samen voor lessen in Geluk op alle scholen in Nederland en voor Gelukkige Scholen.

Geluk is het antwoord op veel thema's binnen het onderwijs

Geluk is het antwoord op veel actuele thema's binnen het onderwijs op dit moment in Nederland. Wij geloven dat De Gelukkige School de beste school is. En wie wil nou niet Gelukkig zijn? Geluk kan je leren door lessen in Geluk. Benieuwd naar wat De Gelukkige School precies is? We gaan graag in gesprek over hoe jouw school Gelukkig kan worden.

Poster De Gelukkige School

 

Dit schrijft de media over De Gelukkige School

Leraren krijgen een lesje in gelukkig voor de klas staan.

Img 9483 Esther Mouwe Hoofddorp
Esther Mouwe
  • Manager Training & Advies
  • Onderwijsadviseur
  • Accountmanager
Hoofddorp
Dennis Zwart Wit (1)
Dennis Riesener
  • Accountmanager
Hoofddorp

Gerelateerde diensten

De Gelukkige school

Sociaal-emotionele methode groep 1 tot en met 8

Lees meer