Op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in het onderwijs? Lees de nieuwsberichten en/of meld u aan voor het automatisch ontvangen van de nieuwsbrief.

26 januari 2021
Meepraten over gelijke kansen voor ieder kind

Gelijke Kansen voor elk kind een onhaalbare zaak? De makers van de tv serie Klassen denken van niet. En daarom gaan zij het land in om naar aanleiding van de serie met betrokkenen door te praten over oplossingen.

Lees meer
22 januari 2021
Aanvalsplan onderwijsadviesbureaus om kwetsbare leerlingen te helpen.

De zorg over achterstanden in het po groeit. Scholen en leraren leveren op dit moment al enorme prestaties. Om de achterstanden niet verder op te laten lopen moeten zij worden ondersteund. De onderwijsadviesbureaus bieden aan om gericht te helpen met een #aanvalsplan! Zo voorkomen zij dat leerverschillen tussen leerlingen verder oplopen.

Lees meer
13 januari 2021
IB'er en extra handen voor de zorg nodig?

Mogelijk kom je in deze coronaperiode niet aan alle zorgtaken toe, of heb je er vragen over. OnderwijsAdvies kan je helpen door mee te denken en wellicht een stukje zorg uit handen te nemen.

Lees meer

Nieuwsbrief

Wil je blijvend geïnformeerd worden over actuele ontwikkelingen in het onderwijs en het aanbod van OnderwijsAdvies? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.