OnderwijsAdvies > ... > Verkeer > Vervoerregio Amsterdam (zuid) en verkeer
Vervoerregio Amsterdam (zuid) en verkeer

Voor wie

Voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, basisscholen en scholen voor Voortgezet Onderwijs die aan de slag willen met verkeerseducatie in de Vervoerregio Amsterdam Zuid 
(Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn, Duivendrecht en Diemen).

Inhoud

Wij zijn partner van Verkeer & Meer; de opvolger van het Verkeerseducatiepunt van de Vervoerregio Amsterdam. Achter Verkeer & Meer staan gedreven professionals. Samen met gemeenten, scholen en vele anderen werken we aan het verhogen van de verkeersveiligheid in onze regio.

Namens Verkeer & Meer biedt OnderwijsAdvies u een aanbod verkeerseducatie met gratis producten en diensten aan.

Zo zijn er bijvoorbeeld zelfstandig uit te voeren projecten met behulp van leskisten (JONGleren in het Verkeer), gastlessen op het schoolplein door een verkeersleerkracht (Verkeerskunsten) of kunt u kosteloos de materialen en begeleiding ontvangen bij de keuze van een nieuwe verkeersmethode. 

Op het inschrijfformulier vindt u het overzicht van ons verkeersaanbod voor de scholen in de Vervoerregio Amsterdam Zuid. OnderwijsAdvies biedt begeleiding aan bij de implementatie en de organisatie van al deze activiteiten. Aan deelname en begeleiding zijn voor uw school veelal geen kosten verbonden. De kosten worden meestal vergoed door de Vervoerregio Amsterdam. 

Verkeer M

 

 

Klik op Verkeer & Meer voor een overzicht van alle projecten en producten voor de verschillende leeftijdsgroepen. 

Contactpersoon

Manon de Joode

Onderwijsadviseur/ projectleider verkeer