OnderwijsAdvies > ... > Verkeer > Vervoerregio Amsterdam (zuid) en verkeer
Vervoerregio Amsterdam (zuid) en verkeer

Voor wie

Voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, basisscholen en scholen voor Voortgezet Onderwijs die aan de slag willen met verkeerseducatie in de Vervoerregio Amsterdam Zuid 
(Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn, Duivendrecht en Diemen).

Inhoud

Namens de Vervoerregio Amsterdam Zuid biedt OnderwijsAdvies u het aanbod verkeerseducatie met gratis producten en diensten aan. Dit aanbod is divers en voor elke groep bestaan er activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld zelfstandig uit te voeren projecten met behulp van leskisten, gastlessen binnen het voortgezet onderwijs of kunt u begeleiding ontvangen bij de keuze van een nieuwe verkeersmethode.

Op het inschrijfformulier vindt u het overzicht van ons verkeersaanbod voor de scholen in de Vervoerregio Amsterdam Zuid. OnderwijsAdvies biedt begeleiding aan bij de implementatie en de organisatie van al deze activiteiten. Aan deelname en begeleiding zijn voor uw school veelal geen kosten verbonden. De kosten worden meestal vergoed door de Vervoerregio Amsterdam.

Samenwerking met Verkeer & Meer
OnderwijsAdvies werkt in de Vervoerregio Amsterdam samen met Verkeer & Meer. Klik op de link voor meer informatie over projecten en producten voor alle leeftijdsgroepen.

 

Contactpersoon

Manon de Joode

Onderwijsadviseur/ projectleider verkeer