OnderwijsAdvies > ... > Management & organisatie > Van zwakke school naar basistoezicht
Dyscalculie

Voor wie

(Bovenschoolse) directeuren

Inhoud

Als de inspectie langs is geweest en uw school als zwak heeft beoordeeld of een lange lijst met aanbvelingen heeft gegeven, is het zaak zo snel mogelijk weer orde op zaken te stellen.

Onze adviseurs hebben een groot aantal scholen geholpen om snel weer terug te keren naar het normale basisarrangement van de inspectie.

We kijken daarbij naar de aanbevelingen en zwakke pnten, maar zorgen ook dat de school duurzaam verbetert en het team met elkaar de nieuwe koers oppikt. Vaak is de veranderbereidheid groot op het moment dat er een zwak rapport ligt. Er is immers sprake van urgentie, maar ook dan is het van belang om de weg naar de toekomst goed te borgen en met elkaar af te leggen.

Wij begeleiden, u doet de stappen.
Onze adviseurs kunnen dit traject begeleiden, u legt de weg met uw team af. bent u beniwud hoe we dat doen, neem contact met ons op of vraag één van de scholen die we begeleid hebben, hoe zij het traject ervaren hebben. Hierioder vindt u een voorbeeld, maar als u ons belt, geven we u graag meer namen van directeuren.

 

Prijs

Op aanvraag